pullover leungeun baju raglan pikeun lalaki

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 biasana100% poliéster

ukuran: S, M, L, XK, XXL atanapi ukuran khusus


Detil Produk

Track zipper hoodie mangrupikeun mode sareng nyaman pikeun bumi sareng jalan sareng dijual ku kami dina harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Tiongkok, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, jaket trek sareng handapeun, kaos oblong, top tank sareng pas langsing.

Hoodies zip lalaki lemes sareng nyaman kami bakal haneutkeun unik, gaya kasual anjeun. Kalayan desain anu énggal atanapi dipersonalisasi dina bulu katun anu langsing sareng awét ieu, ieu bakal janten hoodie zip up favorit anjeun anu anyar.

Mantel tiung mangrupikeun jinis anu umum dina desain seueur merek olahraga, supados pangageungna palanggan ngagaduhan pamahaman anu langkung saé ngeunaan cocog sareng produk sapertos kitu. Makalah ieu ngajelaskeun ciri anu cocog sareng Hooded Coat, anu ngajantenkeun ciri fungsional sapertos papakéan ieu langkung terkenal. Diantarana, anu paling kawéntar nyaéta masalah topi. Supados katingal saé sareng raoseun, penting pikeun koordinasi topi. Seueur jalma bakal ngaraos yén topi éta teuing kaleuleuwihan, upami anjeun tiasa nganggona sapinuhna nalika cocog, rarasaan akhir ngagemna bakal ningkat pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami