6
Naon harga na?

Harga kami tunduk robah gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan anjeun ngahubungi kami kanggo inpormasi langkung lengkep.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon hartosna waktos timah?

Pikeun conto, waktos kalungguhan kira-kira 7 poé. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu timbel janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan terakhir pikeun produk anjeun. Upami jaman urang nuju teu tiasa dianggo sareng wates pamitan anjeun, punten langkungkeun syarat anjeun pikeun dijual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kanggo rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Kami ngajamin bahan sareng karya kami. Komitmen urang nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Urang ogé ngagunakeun packing bahya khusus pikeun barang-barang bahaya sareng sandal neundeun tiis pikeun barang-barang sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng sarat bungkusan anu henteu standar, tiasa mayar bayaran tambahan.

Kumaha ngeunaan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barang. Express biasana cara paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku jalan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlahna ageung. Persis ongkos ongkos kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang kana detil jumlah, beurat sareng jalan. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?