banner4
banner9
banner8

SAHA KAMI

Ningbo Dufiest mangrupikeun salah saurang pamimpin Premier dina desain, mérek sareng pamekaran produk dina industri olahraga olahraga. Diadegkeun dina 2006, kami gaduh langkung ti 15 taun dina ieu ngajukeun. Mimiti 5taun taun, kami nyayogikeun jasa OEM pikeun konsumén, maka kami mimiti mendakan departemen desain kami di taun 2012 sareng kapasitas ngarancang Kami janten langkung seueur asak dugi ka ayeuna. Kami resep nawiskeun Sportswears mode pangénggalna pikeun klien kami, sapertos: Jaket trek, track handap, kaos oblong, sweatshirt, Pullover, zip-up Jaket, sweatshorts, pantai pondok, langsing sareng sajabana ti benang anu dipilih, rajutan lawon / anyaman , pikeun ngalelepkeun, nyetak sareng prosés sulaman. 

  • Dufiest Sports has grown into a Premier ISO9001:2008,GRS certified Manufacturer of High quality, cost-effective products.Dufiest Sports has grown into a Premier ISO9001:2008,GRS certified Manufacturer of High quality, cost-effective products.

    Sertipikat

    Dufiest Sports parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008, Produsen Certified GRS tina produk-produk Berkualitas Tinggi, hemat biaya.

  • Professional manufacturer of Sportswear, sweatshirts hoodie and tracksuits nearly 15years.Our factory is located in Cixi city which beside beautiful Hangzhou bay!Professional manufacturer of Sportswear, sweatshirts hoodie and tracksuits nearly 15years.Our factory is located in Cixi city which beside beautiful Hangzhou bay!

    Pabrikan

    Pabrik propésional Sportswear, sweatshirts hoodie sareng tracksuits ampir 15 taun. Pabrik urang perenahna di kota Cixi anu aya di sisi bay Teluk Hangzhou!

  •  Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process. Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

Langkung Seueur

Produk ngarah urang Sehr viel
mehr

Bawa langkung seueur gerakan pikeun milarian kami sareng nganggo jasa kami janten investasi anu nguntungkeun pisan di masa depan anjeun.

  • DIJUAL
    Breathable Custom Oem Fashion Swim Adult Sexy Mens Beach Shorts

    Breathable Custom Oem Pantun Ngojay Dewasa Seksi M ...

    Pantaishorts mangrupikeun pilihan anu panas di kalangan jalma-jalma nalika di pantai atanapi di bumi sareng dijual ku kami kalayan harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Cina, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, track ...

  • DIJUAL
    Beach pants mens waterproof board shorts blank swim trunks

    Pantai calana mens papan tahan cai pondok kosong ...

     Nalika dipakena baju renang, batang sering disebat salaku batang ngojay atanapi batang mandi (atanapi nganggo baju renang istilah anu langkung umum atanapi sinonim) sareng biasana langkung pondok dibanding baju pondok, anu dugi ka tuur. Tujuan utami tina jaring di jero sapasang batang ngojay nyaéta nyayogikeun alat kelamin nalika ngojay. Jaring nangkeup aurat nutup kana awak dina cara anu sami sareng baju jero gaya ringkes. Ieu ngajauhkeun aranjeunna tina jalan anu cilaka nalika aktipitas fisik. Malah ...

  • DIJUAL
    Custom Logo French Terry Plain Hoodies Men

    Custom Logo Perancis Terry Plain Hoodies Lalaki

    Ngaranna asalna tina 'Loopwheel', mesin nyulam tradisional anu sajarahna dipaké pikeun ngaja lawon. … Ngagaduhan gelung dina tonggong lawon anu aslina dirancang pikeun ngamungkinkeun baju haneut nyerep kesang tina awak anjeun sareng ngalirkeun kana baju supados tetep tiis. A sweatshirt didamel nganggo katun anu beurat. Baju haneut dimaksudkan pikeun ngajaga anjeun haneut dina usum. Kaos baju ogé dimaksudkeun pikeun ngahudangkeun anjeun, sanaos sanés ngan ukur tujuanana. Bareng sareng kee ...

  • DIJUAL
    hoodies pullover with print  for women

    pullover hoodies kalayan cetak pikeun awéwé

    Ngaranna asalna tina 'Loopwheel', mesin nyulam tradisional anu sajarahna dipaké pikeun ngaja lawon. … Ngagaduhan gelung dina tonggong lawon anu aslina dirancang pikeun ngamungkinkeun baju haneut nyerep kesang tina awak anjeun sareng ngalirkeun kana baju supados tetep tiis. A sweatshirt didamel nganggo katun anu beurat. Baju haneut dimaksudkan pikeun ngajaga anjeun haneut dina usum. Kaos baju ogé dimaksudkeun pikeun ngahudangkeun anjeun, sanaos sanés ngan ukur tujuanana. Bareng sareng kee ...

  • DIJUAL
    cationic fabric track jacket zipper hoodie for women

    jaket lagu kationik jaket ritsleting hoodie pikeun ...

    Lacak pakean luar ruangan pisan warmproof sareng raoseun pikeun perjalanan sareng pendakian sareng dijual ku kami kalayan harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Cina, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, trac ...

  • DIJUAL
    raglan sleeve pullover for men

    pullover leungeun baju raglan pikeun lalaki

    Track zipper hoodie mangrupikeun mode sareng nyaman pikeun bumi sareng jalan sareng dijual ku kami dina harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Cina, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, track ja ...

  • DIJUAL
    Men’s Polar fleece track jacket with liner winter

    Jaket trek bulu Polar lalaki kalayan garis ...

    Jaket usum tiris pisan warmproof sareng nyaman pikeun bumi sareng jalan sareng dijual ku kami dina harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Cina, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, track ...

  • DIJUAL
    Men’s zipper hoodie track jacket

    Jaket track hoodie seleting

    Baju olahraga mangrupikeun tulisan tina papakéan anu diwangun ku dua bagian: calana panjang sareng jaket biasana nganggo ritsleting payun. Asalna dimaksudkeun pikeun dianggo dina olahraga, utamina pikeun atlit pikeun nganggo pakean persaingan (sapertos kaos ngaji sareng kolor atanapi baju renang) sareng angkat sateuacan persaingan. Hadé pikeun lapisan sareng tetep haneut nalika usum tiis tina usum semi / usum panas, jaket lagu lalaki ngagaduhan sababaraha kagunaan (sajaba ti ngan ukur janten barang mode anu hébat) anu anjeun panginten pernah ...

  • DIJUAL
    cationic fabric fit zipper jacket for women with hoodie

    jaket korsik fit seleting jaket pikeun awéwé wit ...

    Baju olahraga mangrupikeun tulisan tina papakéan anu diwangun ku dua bagian: calana panjang sareng jaket biasana nganggo ritsleting payun. Asalna dimaksudkeun pikeun dianggo dina olahraga, utamina pikeun atlit pikeun nganggo pakean persaingan (sapertos kaos ngaji sareng kolor atanapi baju renang) sareng angkat sateuacan persaingan. Hadé pikeun lapisan sareng tetep haneut nalika usum tiis tina usum semi / usum panas, jaket lagu lalaki ngagaduhan sababaraha kagunaan (sajaba ti ngan ukur janten barang mode anu hébat) anu anjeun panginten pernah ...

Langkung Seueur

Desain panganyarna
pikeun konsumén Sehr viel
mehr

Rarancang pangénggalna pikeun beachshorts, sweatshirts hoodie, ogé jaket zip-up. Datangna sareng milari barang mana anu cocog sareng pasar anjeun - kami bakal senang nampi kabutuhan anjeun!

gisaf