• The price of textile raw materials has increased all the way, what about the market under the increasing whole chain?

    Harga bahan baku tékstil parantos ningkat sapanjang jalan, kumaha upami pasar dina ranté anu lengkep?

    Kusabab paruh kadua taun kamari, kapangaruhan ku faktor sapertos pangurangan kapasitas sareng hubungan internasional anu ketat, harga bahan baku parantos naék. Saatos taun énggal, "kenaikan harga" naék deui, sareng naékna langkung ti 50% ... ti hulu "...
    Maca deui
  • PEOPLE HAS MANY SLECTION OF TEE IN SUMMER?

    Jalma-jalma BOGA SLECTION OF TEE DINA SUMMER?

    Jalma resep ngagem A gym tee, mangrupikeun kaos kaos lawon anu dingaranan bentuk T awak sareng leungeun baju na. Sacara tradisional, éta gaduh leungeun baju pondok sareng garis beuheung buleud, katelah beuheung awak, anu henteu ngagaduhan kerah. Kaos oblong umumna didamel tina kaén anu manjang, hampang sareng murah sareng gampang ...
    Maca deui
  • How to match hoodies without being childish and stylish?

    Kumaha cara cocog hoodies tanpa janten murangkalih sareng gaya?

    Disebutkeun baju haneut gaduh "tilu paduli" Paduli umur Teu Paduli Lalaki sareng Awéwé, ngora sareng sepuh Paduli gaya Maksudna, baju haneut tiasa nyugemakeun pakean sapopoé urang sadayana, Anjeun tiasa tetep saderhana sareng low-key, Atanapi anjeun tiasa ngajantenkeun trendi sareng pantun; Atanapi retro, ar ...
    Maca deui
  • Trends and features of Sweatshirts fashion for 2020-2021!

    Tren sareng fitur pantun Kaos pikeun 2020-2021!

    Kami nganggo baju haneut unggal dinten. Ideu anyar pikeun nganggo baju kaos ... Seringna awéwé katarik ku jinis pakean anu praktis sareng serbaguna anu tiasa digabungkeun sareng seueur hal-hal sanés dina hiji mangsa. Kategori ieu kaasup kaos awéwé sareng hoodies, poto na aya ...
    Maca deui
  • It heats your body! Germany made a black science and technology hoodie which can instead of US$200 cashmere clothes!

    Éta manaskeun awak anjeun! Jérman ngadamel hoodie sains sareng téknologi hideung anu sanés tiasa nganggo baju kasmir US $ 200!

    Dina awal usum gugur sareng usum salju telat, serbaguna pikeun jalma pikeun nganggo single-up sanés baju haneut sareng bulu domba, anu henteu beurat atanapi ageung, tapi tiasa nyandak kahaneutan sareng gampang. Éta henteu gaduh rambut leupas sareng pilling saatos nyeuseuh, anjeun tiasa nganggo baju anu cocog sareng kaluar tanpa mikir deui. ...
    Maca deui
  • The trends of 2021 sweatshirts and hoodies are here?

    Tren baju haneut sareng hoodies 2021 aya di dieu?

    Jalma resep nganggo hoodies sareng sweatshirt. Sababaraha ngarasa hébat ku super pondok, Sababaraha resep xxxl santai sareng gaya panjang sareng aranjeunna populér pisan di pasar. Ngagantung sababaraha hoodies dina papakéan urang gaduh pangaruh hébat kana gaya ganti baju urang jeung sikap. Ayeuna, DUFIEST badé ngungkabkeun ...
    Maca deui
  • The clothing industry is changing a lot. Are you aware of it?

    Industri pakean parantos robih pisan. Naha anjeun sadar kana éta?

    Henteu diragukeun, IT mangrupikeun 10 taun paling hese pikeun industri garmen dina 10 taun ka pengker, bisnis kulit listrik ritel tradisional mimiti hirup, dugi ka taun-taun ayeuna, ngan ukur sababaraha paburencay sapanjang perusahaan industri garmen pertumbuhan penjualan, 90% perusahaan nuju turun, bu ...
    Maca deui
  • Simple and personalized graphic – men’s pattern trend

    Grafik saderhana sareng dipersonalisasi - trend pola lalaki

    Huruf Inspirasi mangrupikeun salah sahiji bentuk pola anu paling rupa-rupa, kalimat pondok, mérek LOGO, gabungan grafik sareng téks; Desain karakter individu anu dikontrak ieu sering ngagaduhan hartosna ungkapan anu paling langsung, dilarapkeun dina naékna desain "pulpen anu nunjuk bola mata" ...
    Maca deui
  • The future of brick-and-mortar clothing stores?These four trends, will change your clothing store’s fate!

    Masa depan toko pakean bata-sareng-mortir? Opat tren ieu, bakal ngarobah nasib toko baju anjeun!

    Naon modél pamungkas pikeun pangecér? Modél pendapatan sareng modél kauntungan pangecér henteu robih ti saprak Revolusi Industri. Upami toko fisik salamet, aranjeunna kedah ditetepkeun deui sareng tujuan pamungkas toko fisik bakal béda. 1) Tujuan fisik r ...
    Maca deui
  • This hoodie is made from pomegranate peels and completely biodegrades?

    Hoodie ieu didamel tina kulit delima sareng biodegrades lengkep completely

    Pantun gancang mangrupikeun cara anu hadé pikeun nguji tren sapertos calana vinil, puncak panen, atanapi kacamata hideung 90an anu leutik. Tapi teu siga fad pangénggalna, baju sareng asesoris na peryogi sababaraha dekade atanapi abad kanggo terurai. Merk pakean lalaki inovatif Vollebak parantos kaluar nganggo hoodie anu lengkep ...
    Maca deui
  • How sustainable is recycled polyester?

    Kumaha poliéster didaur ulang?

    Ampir satengah pakean dunya didamel tina poliéster sareng ramalan Greenpeace jumlahna ampir dua kali nepi ka 2030. Naha? Tren olahragawan upami salah sahiji alesan utama anu nyababkeunna: jumlah konsumen anu milari baju anu langkung manteng, langkung tahan. Masalahna, poliéster nyaéta ...
    Maca deui
  • What is water-activated ink?

    Naon tinta anu diaktipkeun ku cai?

    Naon tinta anu diaktipkeun ku cai? Mangsi mangsi tétéla henteu katingali dugi ka kontak sareng uap tina cai atanapi kesang. Kadang-kadang, desain anu dicitak ku tinta anu diaktipkeun ku cai ngan ukur katingali nalika lawonna baseuh. Nalika baju garing, desain anjeun ngaleungit, siap ngamimitian siklus sadayana ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2