Ningbo Dufiest Industri. & Trade Co., Ltd.

Alamat

No.39, Taisheng Rd., Kuangyan East Industrial Zone, kota Cixi, Zhejiang, Cina

Telepon

Jualan: + 86-13454766607  

Sokongan: + 86-18958367687

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami