Jaket track hoodie seleting

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 biasana100% poliéster

ukuran: S, M, L, XK, XXL atanapi ukuran khusus


Detil Produk

Saluran olahraga mangrupikeun tulisan tina papakéan anu diwangun ku dua bagian: calana panjang sareng a jaket biasana ku seleting payun. Éta asalna dimaksudkeun pikeun digunakeun dina olahraga, utamina pikeun atlit pikeun nganggo baju persaingan (sapertos kaos ngaji sareng calana pondok atanapi baju renang) sareng angkat sateuacan persaingan. haneut salami usum tiis tina usum semi / usum panas, lalaki jaket lagu ngagaduhan sajumlah kagunaan (sajaba ti ngan ukur janten barang mode anu hébat) anu anjeun panginten henteu kantos pikirkeun. Kaseueuran trackies diwangun ku zipper jaket kalayan sapasang calana koordinasi. Asalna, aranjeunna didamel tina bahan sapertos katun, terrycloth sareng poliéster sanaos inkarnasi modéren aya dina rupa-rupa alternatif sintétik sareng téknologi sapertos nilon, Gore-Tex sareng Sympatex anu katingali langsing sareng nyéépkeun Uap.

Jaket ritsleting lagu pisan mode sareng nyaman pikeun bumi sareng jalan sareng dijual ku urang dina harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Tiongkok, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, jaket trek sareng handapeun, kaos oblong, top tank sareng pas langsing.

Jaket trek luar awéwé penting pisan di antara jalma-jalma anu resep naék Ku desain anyar atanapi pribadi pikeun bulu awét sareng kutub ieu, ieu bakal janten hoodie karesep anjeun anu anyar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami