Jaket trek bulu Polar lalaki kalayan usum salju

Bahan :
100% poliéster

ukuran: S, M, L, XK, XXL atanapi ukuran khusus


Detil Produk

Jaket usum tiris pisan warmproof sareng nyaman pikeun bumi sareng jalan sareng dijual ku kami dina harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Tiongkok, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, jaket trek sareng handapeun, kaos oblong, top tank sareng pas langsing.

Jaket trek luar awéwé penting pisan di antara jalma-jalma anu resep naék Ku desain anyar atanapi pribadi pikeun bulu awét sareng kutub ieu, ieu bakal janten hoodie karesep anjeun anu anyar.

Fitur fungsina tina jaket nyaéta sorot tina Hooded Coat, anu biasana didamel tina bahan tahan cai. Ieu aya hubunganana sareng maksud aslina tina désainer. Nalika ngarancang topi, jas sapertos ieu langkung merhatoskeun kahaneutanana sadayana nalika nganggo di luar ruangan. Dina raraga ngajantenkeun anu nganggo ukuran insulasi termal anu langkung saé, langkung saé milih baju anu langkung raket kanggo dianggo nalika cocog. Kombinasi Hooded Coat tiasa nyorot fungsi pelestarian panas sacara umum, anu ogé aya hubunganana sareng bahan tahan cai na. Upami anjeun merhatoskeun fitur ieu, anjeun tiasa ngagaduhan éksprési anu langkung saé dina ngagem, anu ogé ciri khas jas ieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami