Custom Logo Perancis Terry Plain Hoodies Lalaki

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 biasana100% poliéster

ukuran: S, M, L, XK, XXL atanapi ukuran khusus


Detil Produk

Ngaranna asalna tina 'Loopwheel', mesin nyulam tradisional anu sajarahna dipaké pikeun ngaja lawon. … Ngagaduhan gelung dina tonggong lawon anu mimitina dirancang pikeun ngamungkinkeun baju kaos pikeun nyerep kesang tina awak anjeun sareng ngalebetkeun kana baju supados tetep tiis. A baju kaos didamel nganggo katun beurat. Baju haneut dimaksudkan pikeun ngajaga anjeun haneut dina usum. A baju kaos ogé ditujukeun pikeun ngajaga anjeun haneut, sanaos sanés ngan ukur tujuanana. Marengan tetep tetep haneut, aranjeunna ogé nyerep kesang sapertos anu urang carioskeun tadi dina tulisan.Hiji tina waktos pangalusna pikeun cozy up dina baju kaos nyaéta nalika cuacana hawa. Kami nyarankeun haneut betot usum tiris nganggo baju kaos nganggo atanapi henteu nganggo hoodies. Anjeun tiasa nganggo aranjeunna nganggo baju haneut anu sami haneut atanapi milih ngagabungkeun sareng calana lagu upami anjeun ngarencanakeun latihan.

Hoodie sweatshirt rajutan mangrupikeun pilihan anu panas di kalangan jalma-jalma di panjuru dunya sareng dijual ku kami kalayan harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos kapas, acylic, polyester sareng hoodie awéwé ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Tiongkok, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, jaket trek sareng handapeun, kaos oblong, top tank sareng pas langsing. Éta tiasa dianggo pikeun bumi boh dianggo di Autumn sareng usum salju, anu lemes pisan sareng modél.

Mantel tiung mangrupikeun jinis anu umum dina desain seueur merek olahraga, supados pangageungna palanggan ngagaduhan pamahaman anu langkung saé ngeunaan cocog sareng produk sapertos kitu. Makalah ieu ngajelaskeun ciri anu cocog sareng Hooded Coat, anu ngajantenkeun ciri fungsional sapertos papakéan ieu langkung terkenal. Diantarana, anu paling kawéntar nyaéta masalah topi. Supados katingal saé sareng raoseun, penting pikeun koordinasi topi. Seueur jalma bakal ngaraos yén topi éta teuing kaleuleuwihan, upami anjeun tiasa nganggona sapinuhna nalika cocog, rarasaan akhir ngagemna bakal ningkat pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami