jaket zipper fit kationik pikeun awéwé nganggo hoodie

Bahan :
Lawon kationik poliéster 100%

ukuran: S, M, L, XK, XXL atanapi ukuran khusus


Detil Produk

Saluran olahraga mangrupikeun tulisan tina papakéan anu diwangun ku dua bagian: calana panjang sareng a jaket biasana ku seleting payun. Éta asalna dimaksudkeun pikeun digunakeun dina olahraga, utamina pikeun atlit pikeun nganggo baju persaingan (sapertos kaos ngaji sareng calana pondok atanapi baju renang) sareng angkat sateuacan persaingan. haneut salami usum tiis tina usum semi / usum panas, lalaki jaket lagu ngagaduhan sajumlah kagunaan (sajaba ti ngan ukur janten barang mode anu hébat) anu anjeun panginten henteu kantos pikirkeun. Kaseueuran trackies diwangun ku zipper jaket kalayan sapasang calana koordinasi. Asalna, aranjeunna didamel tina bahan sapertos katun, terrycloth sareng poliéster sanaos inkarnasi modéren aya dina rupa-rupa alternatif sintétik sareng téknologi sapertos nilon, Gore-Tex sareng Sympatex anu katingali langsing sareng nyéépkeun Uap.

Hoodie langsing kationic rajutan mangrupikeun pilihan anu panas di kalangan jalma-jalma di panjuru dunya sareng dijual ku kami kalayan harga grosir. Kami mangrupikeun produsen sareng pemasok baju olahraga khusus ti Cina. Kami nganggo lawon anu béda sapertos katun, poliéster sareng sustainable sareng awéwé hoodie slimfit ieu sayogi pikeun harga grosir. Klién tiasa mésér hoodie grosir kalayan jumlah ageung AT harga kalapa AS olahraga DUFIEST mangrupikeun produsén éksklusif ti Tiongkok, grosir, éksportir sareng pabrik baju olahraga, hoodies, jaket trek sareng handapeun, kaos oblong, top tank sareng pas langsing. Éta tiasa dianggo pikeun bumi boh dianggo di Autumn sareng usum salju, anu lemes pisan sareng modél.

Hood cationic zip anu lemes sareng lemes Dufest lalaki bakal haneutkeun gaya kasual anu unik anjeun. Kalayan desain anu énggal atanapi dipersonalisasi dina bulu katun anu langsing sareng awét ieu, ieu bakal janten hoodie zip up favorit anjeun anu anyar.
· Bulu domba beurat sareng awét didamel nganggo katun 40% / poliéster 60%
· Ngawengku kantong payun, manjang dasi sareng pinggel, sareng tiung drawstring
· Ritsleting logam tahan jam
· Arang Heather ngagaduhan gambar hideung.
· Sisi-sisi pikeun fit awéwé
· Ngajalankeun leutik
· Ukuran upami anjeun peryogi anu langkung lega
· Fitur desain anu jelas sareng jelas
· Mesin nyeuseuh tiis kalayan sapertos warna, ngagolkeun garing garing. Bisa ngaleutikan saatos nyeuseuh
· Ékspor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami